Ruach

Vanaf 25 september 2024 | "Hervormde Gemeente" Eendrachtstraat 32

Ruach betekenis

Ruach betekent adem of wind. In het oude testament wordt het woord Ruach gebruikt om te verwijzen naar de aanwezigheid van God. Het is onzichtbaar, maar ontzettend krachtig. De Geest maakt dat we ons mogen verbinden met de God die ons maakte. Door in verbinding met Hem te leven mag je een ontzettend rijk leven leven.

Voor wie ?

Voor iedereen die meer wil ontdekken in de bijbel. Elke avond gaan we in gesprek rondom de open bijbel. Onder leiding van ds. F van Velzen gaan we op zoek naar wat de Heilige Geest ons wil zeggen. Ga met ons mee op ontdekkingstocht.

Informatie

De gespreksgroep Ruach wordt jaarlijks georganiseerd door de Gereformeerde kerk en de Hervormde Gemeente van Zwartebroek/Terschuur.
De locatie wisselt per jaar.

Wanneer?
Woensdag: 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 13 november, 27 november, 11 december

Waar?
Hervormde Gemeente, Eendrachtstraat 32 in Zwartebroek

Hoe laat?
Inloop 19.45 uur met koffie of thee en 20:00 uur start avond

Thema 2024

Leren van Jezus’ leerlingen

Van Jezus zelf kun je veel leren, maar Hij was een unieke persoon met een unieke missie. Daarom gaan we komend najaar kijken naar een aantal gewone leerlingen van Jezus. Wat maakten zij mee, wat hoorden en zagen ze van Jezus?

Hoe heeft dat hun leven veranderd en vernieuwd? 

Wat kun je daarvan leren voor het leven in onze tijd?

We zullen ontdekken dat dit voor alle leerlingen weer anders is. In wie herken jij je en wat betekent dat voor jou? We hopen dat Jezus’ onderwijs en voorbeeld zo nog dichter bij je komt!

meer informatie?

Neem contact op met:

Janneke van Rijn 0625316639

Harry Buitink 0657548482

X