De kerk-app is live en voor iedereen te downloaden! 

Waar kan je de app vinden: 

Zoek in de (Google) play store of in de (Apple) app-store op ‘GK Zwartebroek’. Dan zie je de onze kerkapp: 

Klik op downloaden en volg stap voor stap de handelingen die gevraagd worden.  

In de mail van de zondagsbrief staat een link naar een Youtube filmpje waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe er moet worden ingelogd. 

Mocht je de link niet vinden in je mail ga dan naar: www.youtube.com en zoek op: ‘uw eigen kerkapp: een introductie!’.  

Het is belangrijk om meteen te zorgen dat al je gegevens goed staan dus controleer deze goed! 

De kerk is ontwikkeld door: ‘’Donkey Mobile’’. Dit is een christelijke groep mensen die geloven in de toekomst van de kerk en hopen d.m.v. deze app te hier een positieve bijdrage aan het te leveren. Voor meer informatie verwijs ik u allen naar hun website: https://www.donkeymobile.app/

Daarnaast is Privacy ook een belangrijk onderwerp anno 2023. De kerkapp is volledig volgens de AVG-privacy. De kerkapp blijft alleen voor leden van de kerk en mogelijk ook gastleden. Ieder persoon is zelf verantwoordelijk hoe je de persoonlijke gegevens in de app zet. Ook het geven van de collectes gaat volledig anoniem.  

De collectes kunnen via de kerk-app gegeven worden onder het kopje ‘geven’.  Het is aan te raden om een saldo op te waarderen om maar 1 maal de transactiekosten van IDEAL van €0,24) te hebben.  

Belangrijk om te melden is dat de collectezakken gewoon in de kerk blijven hangen voor de mensen die graag nog contant geven. 

X