Het verhaal

Het bijbelverhaal over Jozef, de lievelingszoon van Jakob en Rachel, is overbekend.
De musical begint wanneer Jozef is overleden. De musical speelt zich in de dagen direct na de afscheidsviering af. Dina ‘heerst’ in het huis waar Jozef heeft gewoond waarin iedereen in en uit loopt. Uiteraard de zonen van Jozef – Efraïm en Manasse – maar ook zijn broers, een schoonzus en allerlei onverwachte gasten. De huiskamer van Jozef is dus het centrale ontmoetingspunt. Er staat ook een kast met daarin de persoonlijke spullen van Jozef. Die spullen én de herinneringen van zijn familie en de bezoekers zijn telkens aanleiding om in de vorm van flashbacks terug te kijken op het leven van Jozef.

Lees meer

Bestellen DVD/USB stick

Vanaf nu kan de bestelling worden gedaan voor een DVD of USB stick van de viering van het 100 jarig bestaan van onze kerk.
Ga hiervoor naar de site: https://jozef.gkzwartebroek.nl (
online bestellen en betalen)
Er kan worden gekozen voor een DVD/USB stick van de musical Jozef en/of van de jubileumdienst.

De DVD’s en USB sticks kosten € 7,50 per stuk wanneer je kiest voor afhalen in de kerk. Kies je voor verzending naar het huisadres, dan komt er € 2,50 per verzending bovenop.

Via de site en de zondagsbrief zal worden geinformeerd over de levering.

 

Waarom een musical?

Op 14 maart 2019 bestaat de gereformeerde kerk te Zwartebroek 100 jaar. Dit is in de huidige tijd van landelijke terugloop in kerkgang wel opmerkelijk te noemen. Natuurlijk laten we dit niet onopgemerkt voorbij gaan en wordt er door vele vrijwilligers hard gewerkt aan een heus jubileumprogramma.

Zondag 17 maart wordt een officiële jubileumdienst gehouden.  Een week later op zaterdag 23 maart 2019 en zondag 24 maart presenteren we de musical `JOZEF´.

Waarom een musical?
Allereerst om het leven van Jozef in een musical uit te lichten.
Daarnaast doen we dit om als gemeente in de periode van het 100 jarig jubileum met elkaar aan een groot project te werken.
Samen zingen, spelen, decor bouwen, kleding maken enzovoorts. Samen één. Verbonden met elkaar en met de schepper.
Een musical voor en door de gemeente. Bij de uitvoeringen is uiteraard iedereen welkom die belangstelling heeft.

100 € voor 100 jaar GKZ

Wij zijn opzoek naar jou !!
Naar jouw steun !!!

Onze slogan is dan ook:
100 € voor 100 jaar GKZ

Meld je aan en steun het jubileum van onze kerk, wordt eenmalig lid van deze club van 100.

X